Cosmetic dentistry

Cosmetische tandheelkunde is gericht op het verbeteren van uw gebit, zowel esthetisch als richting mondgezondheid.
Wij streven hierin altijd naar een mooie, natuurlijke uitstraling.

Onze services

Wat is Cosmetische tandheelkunde?

Cosmetische tandheelkunde is gericht op het verbeteren van uw gebit, zowel esthetisch als richting mondgezondheid. Wij streven hierin altijd naar een mooie, natuurlijke uitstraling. Onze professionals zijn hoogopgeleiden specialisten. Een persoonlijk behandelplan wordt gemaakt, in samenwerking met uw persoonlijke wensen.

How does it work?

Lees meer over hoe ons (intake)proces werkt voor Cosmetische tandheelkunde. Het is net zo eenvoudig als stap 1, 2 ,3.

✓ STEP 1

You contact us to make an appointment.

✓ STEP 2

Uw eerste consult is een intake consult, gericht op uw specifieke wensen. 

 

✓ STEP 3

De behandelaar maakt een persoonlijk behandelplan en kosten begroting. Zo weet u waar u aan toe bent.

Contact ons nu en zie hoe OneWorld Dental u kan helpen.

Meer informatie over Cosmetische tandheelkunde

Wilt u weer een wit stralend gebit en mooie glimlach, laat dan uw tanden bleken bij OneWorld Dental. Wij werken met professionele behandelaren en veilige materialen. Vooraf wordt ook altijd bekeken hoe goed uw mondgezondheid is. We streven hierin naar de beste resultaten.

Een afgebroken tand of vorm verbeteren kan doormiddel van facings. Wij werken hierin met verschillende materialen en technieken. 

Kronen zijn een vervanging van uw beschadigde tand of kies. Een kroon biedt oplossing wanneer uw tand of kies niet meer te repareren is met een vulling. Een kroon kan worden geplaatst op het nog overgebleven element of op een implantaat.

Een brug kan worden ingezet als u meerdere tanden mist. Een brug kan worden geplaatst over twee of meer pijlers. Ook hierin zal de professional u begeleiden en adviseren. 

In overleg met u kijken we hoe tot het beste resultaat te komen. Voordat we een behandeling starten komt u altijd eerst voor een oriënterend gesprek (een intake consult) en/of het eventueel maken van foto’s. Doormiddel van een persoonlijk behandelplan zorgen we ervoor dat uw gebit weer stralend en gezond wordt.

Any other questions?

Feel free to contact us and we will answer all your questions.