Ons Team Old

Dr. Charmaine Harris-Witting BSc (Hons), BDS, MSc

CEO & Chef de Clinique Tandarts – BIG: 79061222902

Hallo, Hoi, Hola, Guten Tag, Hallå! Ik stel mijzelf voor als een echte wereldburger uit Londen, Engeland – één van de grootste smeltkroezen van Europa. Vanuit mijn homeland heb ik overal in de wereld gestudeerd en gewerkt, schouder aan schouder met verschillende soorten mensen, culturen en achtergronden. Mijn bijzondere levensverhaal en ervaringen hebben mij de passie voor de mensheid gegeven, waardoor ik als tandarts niet alleen de tanden zie, maar ook de mens daarachter. Openheid, eerlijkheid en rust vind je bij mij, en mijn missie is dat OneWorld Dental dit ook uitstraalt. Het oprichten van mijn eigen tandartspraktijk is een droom, en ik hoop dat u bij ons, ongeacht waar u vandaan komt, veilig en verwelkomt voelt. Wegens mijn uitgebreide ervaring in het vak, zit u op het goed adres voor restauratieve tandheelkunde (vullingen), prosthodontics (uitneembare protheses),kindertandheelkunde, parodontologie (tandvlees behandelingen), endodontologie (wortelkanaalbehandelingen), orthodontie (onzichtbare aligner behandelingen met SureSmile en Invisalign), en mijn geliefde esthetische tandheelkunde. Implantologie is het nieuwste afdeling in mijn portefeuille – daarvoor ben ik momenteel in opleiding op de Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam. Samen met erkende NVOI erkende implantologen zorgen we voor een volledig behandelmenu. Languages: Nederlands, Engels, Spaans en Duits.

Samya Akoudad

Periodontal Assistant

Hallo, ik ben Samya, ook wel De Tandvlees Knuffelaar genoemd!

Ik kom uit Amsterdam en ik ben sinds 2015 in het vak, waar ik veel verschillende leerprocessen heb mogen meemaken. Mijn geloof zit voornamelijk in ‘de perfecte mondhygiëne’, er zijn vele onderzoeken hierover: de relatie van de mondhygiëne en algehele gezondheid is datgeen waar ik dagelijks mijn job vervul. Ik vind het belangrijk om naar de persoon zelf te luisteren en aan de hand daarvan de mondzorg behoefte te vervullen. Bij OneWorld Dental ben ik voor ons programma OneWorld Dental #SharingSmiles for Kids verantwoordelijk. Dit is een initiatief waar wij alle kinderen (17 jaar en onder) op maat gemaakte ondersteuning in het bereiken van goed algemene en orale gezondheid aanbieden. In onze “binnen tuintje” kunnen we ook op een rustig manier meer voor kinderen betekenen. Talen: Nederlands, Engels en Marokkaans.

Dr. Angel Puente Sandoval

Tandarts-Implantoloog: BIG 39917179502

Hallo, Mijn naam is Angel Puente Sandoval Ik ben tandarts-implantoloog, opgeleid in Spanje en gevestigd in Nederland sinds 2013. In Spanje en in Nederland heb ik uitgebreide ervaring opgedaan in de implantologie en chirurgie, zowel in de tandartspraktijk als in het ziekenhuis. Ik stel mezelf voor als open, eerlijk, empathisch en professioneel. Ik heb passie voor mijn vak, en hou van contact met verschillende soorten mensen, culturen en achtergronden. In mijn privé tijd, naast mijn nascholing hou ik van sporten en gastronomie (aanbevelingen van lekkere restaurants zijn altijd welkom). Ik ben me ervan bewust dat implantologische en chirurgische behandelingen voor velen mensen spannend kunnen zijn, hierdoor vind ik het belangrijk, om tijd te nemen, mensen duidelijk te informeren en goed voor te bereiden voor de behandelingen. Professionaliteit en goede communicatie rondom en tijdens de behandeling zorgen voor een ontspannende sfeer en een prettige ervaring bij ons. Ik hoop u te mogen welkomen in de praktijk OneWorld Dental. Talen: Nederlands, Engels en Spaans.

Dr. Yu Ming Chung BSc, MSc

Tandarts – BIG: 99929996902

Hallo, ik ben Yu Ming! Ik ben geboren en getogen in Den Haag en ben in 2021 afgestudeerd aan de Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam. Van jongs af aan wilde ik altijd al tandarts worden omdat ik het een fantastisch beroep vind. Het is namelijk erg vaktechnisch en het zorg verlenend aspect past goed bij mijn eigenschappen zoals mijn open houding, betrouwbaarheid en empathisch vermogen. Verder ben ik erg leergierig en hou ik mijn kennis bij in m’n vrije tijd zodat ik niet achterloop met dit dynamische vak. Naast mijn baan als tandarts heb ik wat creatieve buien (tekenen, haken en cursussen), hou ik mijn lijf gezond door enkele keren per week te sporten en, niet te vergeten, goed mijn tanden te poetsen! De mond ís tot slot een belangrijk onderdeel van de algehele gezondheid. Hopelijk zie ik u binnenkort de praktijk binnenkomen en verlaten met een stralende lach! Talen: Nederlands, Engels, Cantonees

Monika Kikyova

Periodontal Assistant

Mijn naam is Monika, een ervaren Paro-preventie assistente bij Oneworld Dental. Ik vind mijn werk ontzettend leuk en interessant.

Naast mijn studie heb ik ook verschillende cursussen gevolgd. O.a. Communicatie in Tandheelkunde. Werken met mensen en persoonlijk contact vind ik heel belangrijk. Ik neem altijd de tijd om naar mijn patiënten te luisteren en de beste en juiste behandeling te adviseren en verzorgen. Ook vind ik het belangrijk dat de patiënt zich op zijn/haar gemak voelt tijdens de behandeling en neem ik graag de angst weg. Ik vind het ook leuk om met kinderen te werken. Ik zoek altijd de beste manier om kinderen te laten zien en te leren hoe belangrijk het is om een goede mondhygiëne te hebben en te houden. Samen met de ouders neem ik het als mijn verantwoordelijkheid alles op het niveau van het kind uit te leggen. Zo groeien we samen. Talen die ik spreek: Nederlands, Engels, Bulgaars en Servisch

Asia Aiello

All-round Assistente

Ciao, mijn naam is Asia, geboren en getogen in Italië. Ik woon nu ongeveer vijf jaar in Nederland.

Als antropologiestudent bestudeer ik graag verschillende culturen, manieren van zijn en overtuigingen. Ik ben erg gepassioneerd over mijn idealen en ik deel graag meningen over bijna alles, van sociale en politieke kwesties tot popcultuur en muziek.

Hier bij OneWorld Dental heb ik de kans gehad om van zowel collega’s als patiënten te leren en mijn aanvankelijk beperkte kennis van tandheelkunde te verbreden.

Je zult me ontmoeten terwijl ik de tandarts assisteer, maar op andere momenten werk ik achter de schermen. Ik uit mijn creativiteit in Instagram-infographics, social media advertenties en informatieve brochures die ik in verschillende talen probeer te vertalen. Ook ben ik o.a. verantwoordelijk voor ons OneWorld Dental #SharingSmiles-programma. Dit is ons lokale outreach-initiatief waar we een volledig gratis tandheelkundige glimlach-make-over aanbieden aan slachtoffers van huiselijk geweld, degenen die verslavingen overwinnen en proberen te re-integreren in de samenleving door werk te vinden, of degenen die in moeilijke tijden zijn geraakt en tandheelkundige behandelingen nodig hebben. Voor meer informatie kunt u schrijven naar: denhaag@oneworlddental.nl Talen: Italiaans, Engels, Spaans, Nederlands.

Signe Dzērve

Senior Tandartsassistente

Hi, my name is Signe. I’m a senior dental assistant and have been pursuing this profession for more than 8 years. I’ve studied as an occupational therapist, but my life has always lead me back to dentistry. I come from a country in Europe – Latvia, and have been living in the Netherlands since 2020. Due to my extensive experience in the dental field, it is very easy for me to communicate with patients, understand their needs and help them in all the possible ways. The thing that motivates me the most is the endless possibility to learn something new every day. And OneWorld Dental is definitely the place, where I can do that. I started working in OneWorld Dental in fall 2021, and I’m very happy to be here. The international team and patients make the world and the working field a more colourful place. I like to call myself “The surfer girl”, because I like to spend my free time outside, riding longboards, kitesurfing, rollerskating and many other activities. Languages: Latvian, English, Russian, soon Dutch.

Patricia Beijk

Patiënten coördinator

Hi, hallo. Patricia hier, Met veel plezier, ben ik werkzaam als patiënten coördinator bij OneWorld Dental. Vanaf dag eén ben ik verliefd op de mooie uitstraling van deze praktijk, maar nog veel meer op de fijne vibe die er op de werkvloer heerst. OneWorld Dental staat, naast tandheelkundige professionaliteit, voor warmte en geborgenheid. Een praktijk waar iedereen welkom is. En dat voel je. Ik vind het ontzettend belangrijk dat iemand zich op zijn of haar gemak voelt. Jarenlang heb ik in de gastronomie gewerkt als leidinggevende & gastvrouw en heb ik een brede bedrijfservaring met het begeleiden en ondersteunen van teams en (online) business start-ups. Ik ben een echte mensen-mens met een positieve instelling en een grote affiniteit voor de innerlijke en uiterlijke gezondheid. Ik ben opgeleid tot huidspecialist, voedingsdeskundige (inclusief medische basiskennis). Ik hou van schrijven, fotograferen en voel ik me na veel trainingen en cursussen ook thuis in de marketing en communicatie. Iemand het allerbeste uit zichzelf laten halen vind ik geweldig. Ik heb veel verschillende interesses. Naast mijn werkzaamheden hier begeleid ik, als gecertificeerd coach, ondernemende vrouwen richting fijne balans in hun leefstijl & bedrijf en ben ik op dit moment zelf in training bij de opleiding Video Business School waar ik ontzettend veel plezier uit haal. Hier sluit tandheelkunde ontzettend mooi bij aan. De algehele gezondheid. De juiste balans. Je zal mij, in de praktijk, vooral ontmoeten achter de mooie baliedesk. Of telefonisch. En op andere momenten zal ik werkzaam zijn achter de schermen. Graag tot snel in de praktijk. Talen: Nederlands, Deutsch & English

Michelle van der Stijl

Stagiaire: Tandartsassistente

Hallo, ik ben Michelle, BBL student in mijn tweede leerjaar en sinds kort werkzaam bij OneWorld Dental. Ik doe deze MBO opleiding omdat ik graag door wil stromen naar een HBO opleiding. En ik vind het heel fijn om op deze manier mijn leerjaar in te vullen. Ik ben per week vier dagen werkzaam in de praktijk en ik ga een dag naar school. Bij OneWorld Dental leer ik ontzettend veel in de praktijk door gewoon te doen en te durven. Mijn collega’s geven me veel ruimte om mezelf te ontwikkelen en te kunnen groeien richting de passie die ook zij hebben voor het vak. Ik heb ontdekt dat ik de uitdagingen aan de behandelstoel zelf erg leuk vind. In mijn vrij tijd sport ik graag en hou ik van films kijken. Talen: Nederlands en Engels.