Dr. Charmaine Harris-Witting BSc (Hons), BDS, MSc

CEO & Chef de Clinique
Tandarts – BIG: 79061222902

Hallo, Hoi, Hola, Guten Tag, Hallå!

Ik stel mijzelf voor als een echte wereldburger uit Londen, Engeland – één van de grootste smeltkroezen van Europa. Vanuit mijn homeland heb ik overal in de wereld gestudeerd en gewerkt, schouder aan schouder met verschillende soorten mensen, culturen en achtergronden. Mijn bijzondere levensverhaal en ervaringen hebben mij de passie voor de mensheid gegeven, waardoor ik als tandarts niet alleen de tanden zie, maar ook de mens daarachter. Openheid, eerlijkheid en rust vind je bij mij, en mijn missie is dat OneWorld Dental dit ook uitstraalt. Het oprichten van mijn eigen tandartspraktijk is een droom, en ik hoop dat u bij ons, ongeacht waar u vandaan komt, veilig en verwelkomt voelt.

Wegens mijn uitgebreide ervaring in het vak, zit u op het goed adres voor restauratieve tandheelkunde (vullingen), prosthodontics (uitneembare protheses),kindertandheelkunde, parodontologie (tandvlees behandelingen), endodontologie (wortelkanaalbehandelingen), orthodontie (onzichtbare aligner behandelingen met SureSmile en Invisalign), en mijn geliefde esthetische tandheelkunde. Implantologie is het nieuwste afdeling in mijn portefeuille – daarvoor ben ik momenteel in opleiding op de Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam. Samen met erkende NVOI erkende implantologen zorgen we voor een volledig behandelmenu.

Languages: Nederlands, Engels, Spaans en Duits.

Samya de Tandvlees Knuffelaar

Paro-preventieassistente

Hallo, ik ben Samya, ook wel De Tandvlees Knuffelaar genoemd! 

Ik kom uit Amsterdam en ik ben sinds 2015 in het vak, waar ik veel verschillende leerprocessen heb mogen meemaken. Mijn geloof zit voornamelijk in ‘de perfecte mondhygiëne’, er zijn vele onderzoeken hierover: de relatie van de mondhygiëne en algehele gezondheid is datgeen waar ik dagelijks mijn job vervul. Ik vind het belangrijk om naar de persoon zelf te luisteren en aan de hand daarvan de mondzorg behoefte te vervullen.

Bij OneWorld Dental ben ik voor ons programma OneWorld Dental #SharingSmiles for Kids verantwoordelijk. Dit is een initiatief waar wij alle kinderen (17 jaar en onder) op maat gemaakte ondersteuning in het bereiken van goed algemene en orale gezondheid aanbieden. In onze “binnen tuintje” kunnen we ook op een rustig manier meer voor kinderen betekenen.

Talen: Nederlands, Engels en Marokkaans.

Dr. Angel Puente Sandoval

Tandarts-Implantoloog: BIG 39917179502

Hallo, Mijn naam is Angel Puente Sandoval

Ik ben tandarts-implantoloog, opgeleid in Spanje en gevestigd in Nederland sinds 2013.

In Spanje en in Nederland heb ik uitgebreide ervaring opgedaan in de implantologie en chirurgie, zowel in de tandartspraktijk als in het ziekenhuis.

Ik stel mezelf voor als open, eerlijk, empathisch en professioneel. Ik heb passie voor mijn vak, en hou van contact met verschillende soorten mensen, culturen en achtergronden. In mijn privé tijd, naast mijn nascholing hou ik van sporten en gastronomie (aanbevelingen van lekkere restaurants zijn altijd welkom).

Ik ben me ervan bewust dat implantologische en chirurgische behandelingen voor velen mensen spannend kunnen zijn, hierdoor vind ik het belangrijk, om tijd te nemen, mensen duidelijk te informeren en goed voor te bereiden voor de behandelingen.

Professionaliteit en goede communicatie rondom en tijdens de behandeling zorgen voor een ontspannende sfeer en een prettige ervaring bij ons.

Ik hoop u te mogen welkomen in de praktijk OneWorld Dental. 

Talen: Nederlands, Engels en Spaans.

Yu Ming Chung

Tandarts 

Monika Kikyova

Paro-preventieassistente

Mijn naam is Monika, een ervaren Paro-preventie assistente bij Oneworld Dental. Ik vind mijn werk ontzettend leuk en interessant.

Naast mijn studie heb ik ook verschillende cursussen gevolgd. O.a. Communicatie in Tandheelkunde.

Werken met mensen en persoonlijk contact vind ik heel belangrijk. Ik neem altijd de tijd om naar mijn patiënten te luisteren en de beste en juiste behandeling te adviseren en verzorgen.

Ook vind ik het belangrijk dat de patiënt zich op zijn/haar gemak voelt tijdens de behandeling en neem ik graag de angst weg.

ik vind het ook leuk om met kinderen te werken. Ik zoek altijd de beste manier om kinderen te laten zien en te leren hoe belangrijk het is om een goede mondhygiëne te hebben en te houden.

Samen met ouders neem ik het als mijn verantwoordelijkheid alles op het niveau van het kind uit te leggen. Zo groeien we samen.

Talen die ik spreek: Nederlands, Engels, Bulgaars en Servisch

Asia Aiello

All-round Assistente

Ciao, mijn naam is Asia, geboren en getogen in Italië. Ik woon nu ongeveer vijf jaar in Nederland.

Als antropologiestudent bestudeer ik graag verschillende culturen, manieren van zijn en overtuigingen. Ik ben erg gepassioneerd over mijn idealen en ik deel graag meningen over bijna alles, van sociale en politieke kwesties tot popcultuur en muziek.

Hier bij OneWorld Dental heb ik de kans gehad om van zowel collega’s als patiënten te leren en mijn aanvankelijk beperkte kennis van tandheelkunde te verbreden.

Je zult me ​​ontmoeten terwijl ik de tandarts assisteer, maar op andere momenten werk ik achter de schermen. Ik uit mijn creativiteit in Instagram-infographics, social media advertenties en informatieve brochures die ik in verschillende talen probeer te vertalen.

Ook ben ik o.a. verantwoordelijk voor ons OneWorld Dental #SharingSmiles-programma. Dit is ons lokale outreach-initiatief waar we een volledig gratis tandheelkundige glimlach-make-over aanbieden aan slachtoffers van huiselijk geweld, degenen die verslavingen overwinnen en proberen te re-integreren in de samenleving door werk te vinden, of degenen die in moeilijke tijden zijn geraakt en tandheelkundige behandelingen nodig hebben. Voor meer informatie kunt u schrijven naar: denhaag@oneworlddental.nl

Talen: Italiaans, Engels, Spaans, Nederlands.

 Signe Dzērve

Senior Tandartsassistente

Patricia Beijk 

Patiënten coördinator

Hi, hallo. Patricia hier,

Met veel plezier, ben ik werkzaam als patiënten coördinator bij OneWorld Dental.

Vanaf dag eén ben ik verliefd op de mooie uitstraling van deze praktijk, maar nog veel meer op de fijne vibe die er op de werkvloer heerst.

OneWorld Dental staat, naast tandheelkundige professionaliteit, voor warmte en geborgenheid. Een praktijk waar iedereen welkom is. En dat voel je.

Ik vind het ontzettend belangrijk dat iemand zich op zijn of haar gemak voelt. 

Jarenlang heb ik in de gastronomie gewerkt als leidinggevende & gastvrouw en heb ik een brede bedrijfservaring met het begeleiden van online business start-ups.

Ik ben een echte mensen-mens met een positieve instelling en een grote affiniteit voor de innerlijke en uiterlijke verzorging. Ik ben opgeleid tot huidspecialist, voedingsdeskundige (inclusief medische basiskennis) en voel ik me na veel trainingen en cursussen ook thuis in de marketing en communicatie.

Hier sluit tandheelkunde ontzettend mooi bij aan. De algehele gezondheid.

Iemand het allerbeste uit zichzelf laten halen vind ik het leukste om te doen. Ik heb veel verschillende interesses. Naast mijn werkzaamheden hier begeleid ik, als gecertificeerd coach, ondernemende vrouwen richting fijne balans in hun leefstijl & bedrijf en ben ik op dit moment zelf in training bij de opleiding Video Business School waar ik ontzettend veel plezier uit haal.

Je zal mij, in de praktijk, vooral ontmoeten achter de mooie baliedesk. Of telefonisch. En op andere momenten zal ik werkzaam zijn achter de schermen.

Graag tot snel in de praktijk.

Talen: Nederlands, Deutsch & English.

Yasmine El Fassi

Stagiaire: tandartsassistente

Hi! Mijn naam is Yasmine,

Sinds twee jaar ben ik tandartsassistente in opleiding (stagiaire). Mijn taken in OneWorld Dental zijn voornamelijk het assisteren van de tandarts en de paro – preventie assistente. Dit vind ik super interessant omdat ik mondhygiëne heel belangrijk vind. Ik leer ontzettend veel hier in de praktijk.

Door mijn vorige opleiding in Zorg en welzijn, als klassen assistent, weet ik goed om te gaan met kinderen, waardoor ze zich snel op hun gemak voelen als ze het een beetje spannend vinden. 

Ik hoop jullie snel te verwelkomen in de praktijk.

Talen: Nederlands en Engels.

 

Simay Svitekova

Stagiaire: tandartsassistente

Mijn naam is Simay. Ik volg de opleiding tandartsassistente. Ik zit nu in mijn derde leerjaar.

Ik loop sinds dit leerjaar stage bij OneWorld Dental. En heb het super erg naar mijn zin hier.

Mijn taken op dit moment zijn voornamelijk achter de receptie verschillende werkzaamheden uitvoeren. En ik doe mee aan veel interne trainingen met de andere teamleden/collega’s.

In de toekomst zal ik wat meer aan de stoel assisteren.

Ik kijk er naar uit, om te groeien als een team en al onze patiënten te ontmoeten en verwelkomen.

Weetje: ik ben er een van een drieling, ik hou van lekker eten én ben sportief.

Talen: Nederlands, Engels en Slowaaks.

Michelle van der Stijl 

Stagiaire: tandartsassistente

Hallo, ik ben Michelle, 

BBL student in mijn derde leerjaar en sinds kort werkzaam bij OneWorld Dental. 

Ik doe deze MBO opleiding omdat ik graag door wil stromen naar een HBO opleiding. En ik vind het heel fijn om op deze manier mijn leerjaar in te vullen. Ik ben per week vier dagen werkzaam in de praktijk en ik ga een dag naar school.

Bij OneWorld Dental leer ik ontzettend veel in de praktijk door gewoon te doen en te durven. Mijn collega’s geven me veel ruimte om mezelf te ontwikkelen en te kunnen groeien richting de passie die ook zij hebben voor het vak.

Ik heb ontdekt dat ik de uitdagingen aan de behandelstoel zelf erg leuk vind. 

In mijn vrij tijd sport ik graag en hou ik van films kijken.

Talen: Nederlands en Engels.

nl_NLDutch