Ons Team

Ontdek ons team

Kom meer ter weten over de medewerkers die bij OneWorld Dental werken. 

Dr. Charmaine Harris-Witting BSc (Hons), BDS, MSc

CEO & Chef de Clinique
Tandarts

Hallo, Hoi, Hola, Guten Tag, Hallå!

Ik stel mijzelf voor als een echte wereldburger uit Londen, Engeland – één van de grootste smeltkroezen van Europa. Vanuit mijn homeland heb ik overal in de wereld gestudeerd en gewerkt, schouder aan schouder met verschillende soorten mensen, culturen en achtergronden. Mijn bijzondere levensverhaal en ervaringen hebben mij de passie voor de mensheid gegeven, waardoor ik als tandarts niet alleen de tanden zie, maar ook de mens daarachter. Openheid, eerlijkheid en rust vind je bij mij, en mijn missie is dat OneWorld Dental dit ook uitstraalt. Het oprichten van mijn eigen tandartspraktijk is een droom, en ik hoop dat u bij ons, ongeacht waar u vandaan komt, veilig en verwelkomt voelt.

Wegens mijn uitgebreide ervaring in het vak, zit u op het goed adres voor restauratieve tandheelkunde (vullingen), prosthodontics (uitneembare protheses),kindertandheelkunde, parodontologie (tandvlees behandelingen), endodontologie (wortelkanaalbehandelingen), orthodontie (onzichtbare aligner behandelingen met SureSmile en Invisalign), en mijn geliefde esthetische tandheelkunde. Implantologie is het nieuwste afdeling in mijn portefeuille – daarvoor ben ik momenteel in opleiding op de Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam. Samen met erkende NVOI erkende implantologen zorgen we voor een volledig behandelmenu.

Languages: Nederlands, Engels, Spaans en Duits.

Samya Akoudad

Paro-preventieassistente

Hallo, ik ben Samya, ook wel De Tandvlees Knuffelaar genoemd! 

Ik kom uit Amsterdam, en ik ben sinds 2015 in het vak, waar ik veel verschillende leerprocessen heb mogen meemaken. Mijn geloof zit voornamelijk in ‘de perfecte mondhygiëne’  er zijn vele onderzoeken hierover: de relatie van de mondhygiëne en algemene gezondheid is dat gen waar ik dagelijks mijn job vervul. Ik vind het belangrijk om naar de persoon zelf te luisteren en aan de hand daarvan de mondzorg behoefte te vervullen.

Bij OneWorld Dental ben ik voor ons programma OneWorld Dental #SharingSmiles for Kids verantwoordelijk. Dit is een initiatief waar wij alle kinderen (17 jaar en onder) op maat gemaakte ondersteuning in het bereiken van goed algemene en orale gezondheid aanbieden. In onze “binnen tuintje” kunnen we ook op een rustig manier meer voor kinderen betekenen.

Talen: Nederlands, Marrokaans, Arabisch en Engels.

Monika Kikyova

Paro-preventieassistente

Hallo, mijn naam is Monika. Ik vind mijn werk als paro-preventieassistente heel leuk en interessant. Naast mijn studie heb ik ook diverse cursussen gevolgd, onder anderen Communicatie in het Tandheelkunde. Werken met mensen en het persoonlijk contact vind ik heel erg belangrijk. Ik neem de tijd om naar mijn klanten te luisteren, om de beste en juiste behandeling te kunnen bieden. Mijn motivatie is om patiënten op hun gemak te stellen, want angst voor tandheelkundige behandelingen hoeft echt niet meer in deze tijd! In onze moderne praktijk met de nieuwste behandelmethoden, streven wij voor het beste in tandheelkunde. Werken met kinderen doe ik ook heel graag! Samen met ouders neem ik het als mijn verantwoordelijkheid alles op het niveau van het kind uit te leggen. Zo groeien we samen.

Talen: Nederlands, Engels, Bulgaars en Servisch.

Asia Aiello

Algemene Assistente

Als universitaire student die antropologie studeert, mijn doel is om mijn begrip van verschillende praktijken, waarden en overtuigingen over de hele wereld te verbreden, op deze manier kan ik deelnemen aan het creëren en ervaren van positieve verandering. Werken bij OneWorld Dental stelt me ​​in staat om weer een andere kant van onze opwindende en toch uitdagende wereld te ervaren. Ik geniet van de interactie die ik kan hebben met onze klanten.

Je zult me ​​ontmoeten terwijl ik de tandarts assisteer, maar op andere momenten werk ik achter de schermen. Ik ben verantwoordelijk voor ons OneWorld Dental #SharingSmiles-programma. Dit is ons lokale outreach-initiatief waar we een volledig gratis tandheelkundige glimlach-make-over aanbieden aan slachtoffers van huiselijk geweld, degenen die verslavingen overwinnen en proberen te re-integreren in de samenleving door werk te vinden, of degenen die in moeilijke tijden zijn geraakt en tandheelkundige behandelingen nodig hebben. Voor meer informatie kunt u schrijven naar: denhaag@oneworlddental.nl

Talen: Italiaans, Engels, Spaans, Nederlands.

Simge Aydin

Stagiaire: tandartsassistente

Hoi hoi! Simge is mijn naam, aangenaam!

Werkende als tandartsassistente in opleiding (stagiaire). Hier op de praktijk is mijn taak om de tandarts goed te assisteren, ook wel de “rechterhand van de tandarts” genoemd. Ik vind balans tussen mijn persoonlijkheid en werksfeer één prioriteit. Ik ben gedreven in communicatie en empathie tonen in zowel patiënt als professional. Ik heb affiniteit met kinderen en algemene tandheelkunde.

Ik zal u snel treffen bij ons in de praktijk.

Talen: Nederlands, Engels, Turks

nl_NLDutch