Ons verhaal

Bekijk hieronder enkele mijlpalen die we hebben bereikt.

2020: OneWorld Dental is geboren

Dr. Charmaine, met haar Britse en Jamaicaanse afkomst, haar liefde voor reizen, verschillende culturen, fotografie en tandheelkunde bracht alles samen in haar eigen praktijk. OneWorld Dental is geboren! Een tandartspraktijk waar iedereen van harte welkom is. Waar ter wereld u ook vandaan komt, OneWorld Dental is uw tweede thuis.

Na maanden aan het plannen en verbouwen - en midden in de Covid-19 pandemie - op 1 juli 2020 gingen de deuren voor het eerst open. Samen met Dr. Charmaine waren er maar 2 assistenten, geen patiënten maar heel veel potentie!

Wij zijn een leerbedrijf voor tandartsassistenten stagiaires geworden!

2021: Door de pandemie

In 2021 groeide het team tot 11 leden, waaronder een tweede algemene tandarts, Drs. Yu Ming Chung en onze implantoloog Dr. Ángel Puente Sandoval.

We vierden onze eerste verjaardag!

Tijdens de zomer verwelkomden we onze eerste intern, Ieva, een vierdejaars student tandheelkunde uit Litouwen.

2022: Een heldere toekomst

En hier zijn we nu. Meer dan 1000 nieuwe patiënten in minder dan 18 maanden.

We groeien nog steeds en leren nog steeds. We willen onze klanten de beste service bieden, dus we zijn altijd op zoek naar manieren om te verbeteren.

2022 is ons jaar om volledig digitaal te gaan. We bieden nu digitale tandheelkunde aan, van 3D-scans tot röntgenfoto's, fotografie en nog veel meer. Om aan de top te blijven, investeert het hele team in opleiding. Wij zijn nooit uitgeleerd.

Wilt u het team persoonlijk ontmoeten? Laat dan je gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om je eerste afspraak in te plannen. Bij ons ben je van harte welkom!

Waarom kiezen voor OneWorld Dental?

Professioneel

U kunt op ons vertrouwen! We stellen hoge eisen aan onszelf en ook aan onze patiënten. Onze aandacht voor detail raakt alle aspecten van ons dagelijks werk. Als team zijn we ijverig, georganiseerd en houden we onszelf verantwoordelijk voor de service en behandelingen die we onze klanten bieden.

Innovatie

We streven ernaar om de best mogelijke tandheelkundige service te bieden. We houden van een uitdaging, ook bij onzekerheden. We besteden veel tijd aan het leren en implementeren van nieuwe technieken, terwijl we verbeteren wat we al weten. Wij investeren in technologie. We nodigen vaak externe experts uit om hun ervaringen en meningen te delen.

Ervaren

Onze uitgebreide ervaring is niet alleen een product van de jaren dat we hebben gewerkt, maar ook van onze specialisaties, onze vaardigheid en kennis van complexe tandheelkundige gevallen. Onze toewijding om de beste tandheelkundige zorg te bieden met behulp van eersteklas producten en de nieuwste technologie komt al onze patiënten ten goede.

Heb je nog andere vragen?

Neem gerust contact met ons op en wij beantwoorden al uw vragen.